Természetfeletti, témabővülés..

Tartalombővülés 320..


Gyakran olvashatjátok tőlem ezt a mondatot: Tartalombővülés... Na igen, újból tovább viszem a blogomba vetett témaköröket, ugyanis már írtam régen több blogot vezettem. Most a másik régi blogommal kapcsolatban arra az elhatározásra jutottam teljesen bezárom (onnan vannak a horrorfilmes alapok). Nagyon közel áll hozzám ez a természetfeletti téma és annyi munkát nem dobok el, amit abba fektettem, így minden átkerül végleges (remélhetőleg) helyére ide. Most nem húzom tovább a szót itt az első írásom, kutatásom...

Lélektársak


Kapcsolódó kép
Lelki társak, lélekpárok, duál lelkek és sok megnevezés egy bizonyos összetartozást, elrendeltséget jelent. Két egymáshoz tartozó lélek újra egymásra találását földi útjuk során. Most nem más síkon nézve igen csak szerencsés az, aki belebotlik társába és felismeri rögtön. Mikor két lélektárs találkozik az olyan, mintha egyesülnének az elveszett másik felükkel. Helyére kerül a kirakós. Reinkarnációk során minden leszületésünkben vannak duál lelkeink. Kérdés mindig az, hogy felismerjük e. 
Hogyan ismerhetjük fel őket, akkor tegyük fel ezt a kérdést!?
Hagyatkozhatunk megérzésre, de az kevés. Vannak bizonyos jelek:
  • egyező születési képlet
  • horoszkóp egyezés, de nem feltétel
  • érzelmi kötődés
  • deja vu érzés
  • egymásra hangoltság
  • telepátia
  • egyforma személyiség, gondolkodásmód
  • közös küldetés érzékelése
  • közelség érzet, nagy távolság esetén is stb.,
Összekötés jellemzői
Számtalan életben és formában különböző szerepeket élünk meg. Újra, s újra találkoznak útjaink, hogy a régmúlt hibáit javítsuk, fejlesszük egymást. A lélektárs kapcsolatok sokszor boldogak, békések és megmagyarázhatatlanul sorsszerűek, viszont van, amikor nem ilyen felhőtlen minden, kihívásokat rejtenek egy magasabb cél érdekében. Lélektársaink a legjobb mestereink, mert fejleszthetnek érzelmileg, személyiségileg, élet minden területén.Jó tanítók! Előfordulhat évszázadok óta rójuk köreinket, míg sikerül elérni a célunkat közösen. Mikor elértük a csúcsot szétválnak útjaink, de sose szakad meg az, ami egyszer kialakult. 
Utolsónak mivel szeretik ezt a kérdést... Meg lehet szakítani a folyamatokat?
Nem, sajnos nem áll jogában emberi léleknek, de néha másoknak sem! Ez egy körforgás, ami nem kézzel megfogható, se épp ésszel megérthető! 
Én azt mondom örülj, ha rálelsz, akár szerelmed, akár barátod, szülőd, állatod. Csak a javadat szolgálja és ne akard elveszíteni!

0 Megjegyzések