Hozz világra még egy magyart - Vélemény

Hozz világra még egy magyart! - Vélemény



Jó ma már én sem bírok elmenni ez mellett, mert undorító dolgok folynak az országban és szörnyen rossz világ felé sodródunk, ha így folytatjuk...

Itt egy link: https://hirtv.hu/ahirtvhirei/budahazy-edda-amiota-beszelgetunk-mar-kikapartak-egy-gyereket-2461924

Sokaknak már biztos ismerős, talán már ötvenszer átbeszélte másokkal. Én nem akartam megint politikai vagy egyéb efféle dolgokba belemenni, de védem a nőket, védem magunkat és a saját személyiségemet, döntési jogaimat! Szabad országban élünk nem? Ezek szerint jön az a rendszer megint, ahol ezt a földbe akarják tiporni..

Nézzük mondatról-mondatra ezt a beszélgetős videót:

  • Afrikai kannibálok??? A magyar emberek nem bántásból, de mitől többek a többi nép embereinél, még ha ezzel magam is degradálom.. Elfogadás nulla. Egyébként nem véletlen nem engedünk be bárkit az országba, miért fékezzük meg szüléssel őket? Átadjuk, hogy megegyék őket vagy nem értem. :D 
  • Egyébként a Föld túlnépesedik azt közlöm. Hely, ennivaló, víz, levegő se lesz lassan a sok embernek... 
  • Magyarország legnagyobb baja az, hogy kevés gyerek születik? Az nembaj nincs pénzed fenntartani a családodat, meg 12 órát melózol és még nevelj gyereket, a kórházba meg 8 óra földön fetrengés, félhalál után kapsz egy szar ellátást... A többi elfelejtett problémáról ne is beszéljek!
  • Meddő emberek jól mondják nem hazaárulók, mint azok sem, akik saját döntés véget egy gyerek megölése helyett inkább nem akarnak teherbe esni...
  • Megoldásokat keresnének nem szavakkal kezdenék, hanem tettekkel például fizetésemelések, jobb ellátások és a többi.. Ja és nem kényszerhelyzeteket akarnának, hanem kedves, figyelmes felhívásokat, segítségeket adnának azoknak, akik szép nagy családról álmodnak.
  • Olyan jó, hogy nincs szabad döntésed, akaratod, mert ez a nő úgy gondolja az ő szava szent és riogatással rávesz arra, amit ők akarnak.. Ki ő, hogy megmondja te akarj gyereket???? Már elnézést, de kibuktam rohadtul... Én nem akarok gyereket nem is fogok szülni minden októl mentesen én ezt akarom, akkor ez lesz, másnak ehhez semmi köze... Még a szüleimnek se! Elvárások nem érdekelnek van százezer, de én életem és én is elmegyek a fenébe, ha rám akarnak kényszeríteni bármit... Ne más mondja már meg mi merre! Igen én nem szeretem az agymosást! Nem vagyok robot se..
  • Közügy mire költesz és gyereked legyen? Nem!
  • Nincs ember ugye, aki dolgozik és ezért rosszak az ellátások, szolgáltatások. A baj, ha nem menekülnének ki külföldre a jó szakemberek, talán nem így állnánk... Az ország üldözi el a magyar embereket nagyon nagy részbe. Szülések nélkül is jobban állnánk, ha ez megszűnne és nem kényszerhelyzetek teremtése végett.. :(
  • Az abortuszt én se támogatom, de jobb mintha valaki megölné már élve, lélegezve a gyermekét. 
  • Na fel jött a kérdés az örökbefogadásnál. Ha én nem akarok szülni az baj.. De mi van, ha én örökbe szeretnék majd fogadni az nem lenne baj? Csak mellé kötelezően még szüljek is 2 gyereket? Ezt a részt most nem értem, hiszen a szülések megsokszorozásáról van szó, de ki fogad majd örökbe árvákat, ha már van több gyereke? Mert a meddőkből nem mindenki fog az biztos. A nagycsaládosok végképp nem vágynak majd rájuk... Rengeteg beteg, árva gyerek marad elhanyagolva intézetekben. Zavar lett a rendszeremben.. :D
  • Na végén végre egy jó rész elhangzik. Aki 8 gyereket akarna se tudna nevelni annyit, mert nem lenne rá lehetősége! Itt a lényeg.
Eredeti videó véleményem:
  • A nagy problémát az elején már kifejtettem, persze ez is az, de más be/felvezetés kellett volna neki.
  • Házasság. Hogyan házasodjak, ha mindenki csak szexelni akar velem??? Normális fiatal férfiak kihalóban vannak, mint a normális lányok is. Elköteleződni félnek, nem akarnak ezt kéne javítani, de ennek az okát kéne feltárni miért van így elsőnek...
  • 30 évesen nem véletlen fogok anyámék nyakán élni... Én is szeretnék elköltözni 23 évesen, de nincs és jövőben se lesz lehetőségem máshol élni ez a tény! 110-120 forintból még egyedül albérletre se futja..
  • Nem attól félek nekem lesz rossz, hanem egy gyereket, ha már vállalok, szeretném egy szép otthonban, jó környezetben felnevelni. Ha valaki gyereket tervezz magát alapból háttérbe szorítja, de nem ezért nem akarnak szülni sokan. Amennyire elnyomják az emberek valódi énét naponta ez nem indok náluk. Bár a videó miatt lehet, dacból se fognak már szülni... Ezért kell jól felépíteni egy felhívást!
  • Nem kötelező itt élnem, halnom. Én magyar vagyok, magyarnak születtem és büszke akarnék lenni rá, de ez ilyen esetekben elég nehézzé válik. 
  • Ez a kannibálozás...
  • Múltat idézni és ezzel nyomást gyakorolni.. Áhh! Nem írom le, de te se tudod ők és az akkori élet milyen volt, nem kéne ezt elővenni. 
  • Kezdem azt érezni én vagyok a rossz és megölöm az országomat... Ja mégsem! Katasztrófa ez az egész! Elnézést, de tényleg.
Egy utolsó link és videó, ami nagy kedvencem a témában:

Hédinke is beszélt róla és ezért neki nagy tisztelet ilyen témákat is mer érinteni!!! Szeretem a munkásságát és többiek nevében is köszi, hogy fel mered magadat így vállalni! Jól beszéltél a videódban. Így tovább!


Na azóta, hogy ezt kitettem eltelt kis idő hiszen június 5.-e van. Dancsó Péter is feltett egy videót ebben a témában, ezért őt is beletenném a bejegyzésbe kiegészítésül, hiszen az ő munkáját is imádom! :)




Tudom ezzel a bejegyzéssel mélyre ások és lesz, aki lehet be is támad, de ez az én SAJÁT véleményem és kikívánkozott belőlem! #mertmindenkinekvansajátvéleménye :)

Ti mit gondoltok erről? Írjátok meg! 

Szép napot!

0 Megjegyzések