Filmajánló és kritika

Filmajánló és kritika


Nem kell hangsúlyoznom, hogy a karanténnak hála sok szabadidőm van. Párommal folyamat esténként megszoktunk nézni 1-2 filmet, így tudok mit ajánlani, tudom mit nem érdemes megnézni. +1 új kedvenc zene!

1. Holtak földje (2020) 10/1




Két fiatal nő azt tervezi, hogy megpróbál normális életet élni az elszigeteltség után a világ vége apokalipszis félrecsúszik, amikor felfedezte...

Én halálra untam magam ezen a filmen... Semmi más csak segg és mell eleinte (pasiknak való rész), aztán gyenge kinézet, gyenge játék. Nulla pont részemről.


Link: Link


2. A rémület háza (2020) 10/10





Az Olmedo család régi álma válik valóra azzal, hogy a városba költözhetnek. Egy régi, nagypolgári lakás romos falain belül igyekeznek új életet kezdeni, bízva abban, hogy az új otthonukban mindenki megtalálja a boldogságot. Ám a beköltözést követően furcsa dolgokra lesznek figyelmesek, kezdetben csak a legkisebb fiú, Rafi észleli ezeket, ám később mindenki tanúja lesz a hátborzongató eseteknek, melyek kísérteni kezdik a családot. Amikor nyomozni kezdenek a ház történetében, rájönnek, hogy az életük veszélyben van.


Párom aludt rajta, én meg nem vagyok parás, de megérintett a film.. Szerintem izgi volt, borzongatós és ajánlom megnézni, mert nem rossz alkotás. 


Link: Link


3. Ingatlankirályok (2020) 10/10





Egy fiatal férfi, aki bármit megtenne, hogy meggazdagodjon, barátjával az oldalán megkísérli bevenni a berlini ingatlanpiacot. Csakhogy amilyen rövid az út a csúcsra, olyan könnyű a mélybe zuhanni.

Az Ingatlankirályok három korrupt ingatlanügynök felemelkedésének és bukásának története, akik abszurd mennyiségű vagyonra tesznek szert, de a csalás, a kapzsiság és a kábítószerek olyan örvénybe rántják őket, ahonnan kérdéses, hogy van-e még visszaút.


Ez hatalmas jó film! Elgondolkodtató és nagyon tetszett, csak jót írhatnék róla. Ne hagyd ki! Talán tanul is belőle az ember mi a fontos...


Link: Link


4. 10 nap anyu nélkül (2020) 10/10





Antione-t, a sikeres HR vezetőt már nem sok választja el attól, hogy előléptessék. A rafinált üzletember arra azonban nem számít, hogy imádott felesége fogja a legnagyobb próbatétel elé állítani: Isabelle ugyanis úgy dönt, vakációzik egyet egyedül. Bár gondosan lediktálja, hogy mik is a feladatok a gyerekekkel arra a 10 napra, amíg ő nem lesz otthon, de hamar kiderül, hogy ez édes kevés lesz Antoione boldogulásához.

Laza vígjáték, családnak jó film. Nekem nagyon tetszett! Nézzétek meg!

Link: Link

+1 Zene




0 Megjegyzések