Démoni egyezség

Démoni egyezség


A megszállottság után nézzük meg milyen egy démonnal együtt dolgozni. Gondolom sokatokat érdekel ez a téma.

Vannak emberek, akik angyalokkal beszélgetnek és angyali segítséget használnak, de a másik oldalnak egyaránt léteznek követői. Ha bizonyos embereket nézek ők az elvetemültebbek én nyíltan leírom. Nem örülök, engedném szívem szerint egy emberi lény dróton rángathasson, akár démont, akár angyalt. Elnézést a kifejezésért, de mindig őszinte vagyok... Szép és jó tényleg, hogy pl. angyalok tudnak segíteni sok esetben, de gyakran látom kihasználják őket sajnálatos módon. Démonokat is, csak ők tehetnek lépéseket ez ellen, nem úgy mint az angyalok nagy része. Itt jön képbe nálam a tipikus mondatom: semmi se fekete, s fehér. Igen a démonok, bukott angyalok között vannak kedves, segítőkész "személyek". Sokan szeretnek velük dolgozni, mert több mindent megtehetnek szabadabban, mint a fény társaik. Ezáltal amúgy veszélyesebb faj hozzáteszem... Nagyobb baj lehet egy ilyen egyezségből, mint azt az ép ész felfogná. Nézzük mégis mikre csábíthatóak, képesek!

Mit kérhetsz egy démontól?
Igazság szerint konkrétan bármiben segítséget tudnak nyújtani. Lehet szó szerelemről, barátságról, életről, vágyakról... Annyi a fontos biztosra tudd mit akarsz és mit hozol ezzel létre, azaz ismerd a háttért. Erősnek kell lenned, mert ha nem jó démont fogsz ki csúnya vége lesz például megszállás, elkárhozás. Mindig menj biztosra, hogy akivel egyezséget kötsz jó és nem megvezet. (rohadt nehéz, szinte sose tudhatják az emberek, de hallgass a megérzéseidre jó tanács) Adott témák esetén érdemes a szakterületét megnézni a démonoknak és úgy kezdeményezni. Felkészülten kell belekezdeni az ismerkedésbe. Tudás hatalom! A rangokra még érdemes figyelni, minél magasabb annál jobb, de kevesebb az esélyed vele beszélni, viszont segítsége több lehet, ha jó szándékú.

Kis felismerés
Onnan tudhatod milyen rangú a démonod, hogy képes e árny alakot, rendes alakot felvenni, vagy torzlényként jelenik meg. Utóbbiakat nem javaslom, inkább menekülj! Persze ez csak külső leírás, belül érezni fogod.

Egyezmény
Ha kitaláltad mit szeretnél elérni a démonoddal, remélhetőleg csak jóba lenni vele szimplán, akkor köthetek egy egyezséget, véralkut stb. Én addig tartom jónak a helyzetet ember-démon között, ameddig nem lépnek át határokat. Magyarul jó cselekedetekben, barátként segítik egymást világok közt. Rosszabb esetet nem firtatnám. 

Következmények
Jó esetben, mint írtam semmi negatív. Rosszabb esetben kardba dőlés kifejezetten. Kicsit múlik a szerencséteken is mi lesz a vége ennek a helyzetnek, de továbbra folytatom ezt a tanácsot, nem ajánlom a kihasználást és igazából ezt az egész megkeresést sem. Higgyétek el tudom miről írok jelenleg, még ha néha össze-vissza is...  (nem mondom tapasztalat, de értitek szerintem)

Végszóként, ha nektek van démon-angyal segítségetek bátran írjátok meg nekem, mert érdekel a történetetek! Nevet, eseményt bármit szívesen olvasnék! Hátha jó példákat láthatok magam előtt.

1 Megjegyzések