Új kezdet!

 Sziasztok!


Mai új videó főképe!

Előző bejegyzésben már említettem új utakra terelődök, de most szeretnélek meghívni titeket olvasóimat a youtube csatornámra, ahol folyamatosan kerülnek fel új videók több témában. 

Fő profilom az önfejlesztés, mesék és tételek/tudásanyag átadása lesz. Többek között ma felkerül az első dajka tétel is, amiket innen átviszek. Azt fontos tudni, hogy 5 éves anyagról beszélünk, így érdemes bővítened majd plusz tudással, de az alapot biztosítom számodra vizsgához vagy éppen gyermeked neveléséhez. Nem tudom változott e a számonkérés ezt azért is írom le. Nekem kitűnő lett a bizonyítvány ezek alapján, de mindig érdemes saját anyagokat használni pluszként. Most bármelyik tételről legyen majd szó, ez segédlet! 

A mesékről csak annyit, hogy lesz gyerek és felnőtt egyaránt. Jól jön kikapcsolódáshoz, önfejlesztéshez vagy éppen gyerekek lekötéséhez. A gondolataimban már megfordult, hogy idővel a saját regényem is felkerül ilyen formában, meg saját írások, de az még a jövőé.

Az önfejlesztés rész megmarad, időközönként ilyen videók is kerülnek ki. Mindenesetre bővítettem a videós tartalmakat, ne legyenek egyhangúak.

Az oldalkészítés egyelőre függesztve lesz, mert szeretnék előtte felépíteni egy közösséget, ahova most feliratkozásod jeleként tudsz csatlakozni, ha érdekelnek a tartalmaim és továbbra is velem tartanál!

Link: Youtube

Tiktok: Tiktok

Remélem találkozunk ott és tetszenek majd a feltett videók, amiket egy like-al tudsz nekem jelezni, hogy folytassam eme utat. 

Köszönöm, ha olvastál! Legyen csodaszép napod!

0 Megjegyzések