Kiket követek instán?

Kiket érdemes követni instagramon?

1. rész


Szeretnék nektek írni arról, hogy kiket követek instagramon és miért. Ezt egy sorozatnak gondoltam, remélem tetszeni fog nektek és ti is megosszátok velem kiket követek, kik azok, akik inspirálnak titeket valamilyen formában. Lássuk az elsőt:


1. Leda D'rasi írói oldala



Őt, azért követem, mert írónő és jó könyveket hozott össze már az idők folyamán. Mikor ránézek egy író oldalára mindig eszembe jut, hogy talán egyszer az én könyvem is mások kezébe kerülhet. Ha szeretitek a könyveket, fantázia világát kövessétek be és olvassátok el a regényeit.

ledadrasi_iroi_oldala
https://www.instagram.com/ledadrasi_iroi_oldala/


2. Nan fe


Ő egy kifejezetten tehetséges lány, aki gépi és kézi grafikáival ámulatba ejt. Hihetetlen milyen alkotásai vannak előtte én leborulok, imádom! Youtube csatornát is vezet, amit érdemes megtekinteni azoknak, akiket érdekel a rajzolás, művészetek.

nanfe1789
https://www.instagram.com/nanfe1789/


3. Katherine McNamara


Tudom, tudom.. Shadowhunters mániába szenvedek egy jó ideje. Nemcsak a regények ragadtak magukkal, de a film lehúzása után, beleszerelmesedtem a sorozatba. Ez a lány, pedig tökéletes Clary szerepére és imádom őt. Szép, erős, intelligens, van egy kisugárzása.

kitkatsmeow
https://www.instagram.com/kitkatsmeow/


4. Ian Somerhalder


Szerintem őt nem kell bemutatnom azoknak, akik nézik a Vámpírnaplókat. Nagyon örültem mikor bejelentették összeházasodtak az alkonyatban játszó Rosalie-val (Nikki Reed-Nicole Houston). Gyermekáldás pedig már úton..

iansomerhalder
https://www.instagram.com/iansomerhalder/


5. Jordan Barett


Jordan egy felkapott modell és érthető, hogy miért szeretik ennyien. Laza stílusa és életmódja jól átjönnek a képein. Nem csak helyes srác, de élni azt tud. Ráadásul szebbnél-szebb modellekkel fotózkodik.

iblamejordan
https://www.instagram.com/iblamejordan/

6. Kimi Peri


Fashion blogger, modell és youtuber. Akik szeretik a darkosabb vonalat kövessék be. Néha elirigykedek azon, hogy milyen cuccai vannak, mert jó a stílusa és szerencséjére tudja finanszírozni is, így gothoknak jó inspiráció lehet.

kimiperi
https://www.instagram.com/kimiperi/

7. Katie Marks


Katie egy tehetséges művésznő. Róla nem szeretnék sokat írni, mert egyszerűen látni kell azokat, amiket készít! Fantasztikusak!

anotherseattleartist
https://www.instagram.com/anotherseattleartist/

8. Ábrahám



Van, akinek ismerős lehet a neve.. Igen ő egy magyar énekes. Nem mindenkiben vált ki szimpátiát, de én valamiért imádom a munkásságát. Jó zenéi vannak, amik telis-tele érzelemmel. Ha valaki nem hallotta volna őket ideje csekkolni!

abrahamvagyok
https://www.instagram.com/abrahamvagyok/

9. Glamour Hungary


Glamour magazin instagramos oldala. Minden olyat megtaláltok rajta, ami csajos, szóval kövessétek be!

glamourhungary
https://www.instagram.com/glamourhungary/


10. Borzi Vivien


Kiváló fotós. Sokaknak ismerős lehet a neve, mert ő készíti az egyik legjobb fényképeket. Rengeteg magyar hírességet fotózott már.

vivienborziphotography
https://www.instagram.com/vivienborziphotography/


Random választottam első körben őket, ha megtetszik valaki munkássága kövessétek be. Én úgy próbálok válogatni a követések között, hogy tényleg valamit adjanak az embereknek és lehetőleg nem kamu beállított világképpel. 

Fontos megjegyeznem nem kapok semmit cserébe, azért mert most őket "reklámozom". Ez puszta kedvesség feléjük, mert elismerem azt, hogy valamit tesznek le az asztalra.

0 Megjegyzések