Mit gondolok a mostani helyzetről?

Tüntetések és a gondolataim 

kép forrása: mandiner.hu


Tarthatatlan állapotok vannak. Muszáj írnom. Egyszerűen sok az, ami Magyarországon most zajlik. Több éve volt a kormánynak, hogy tisztességes lépéseket tegyen, törvényeket alkosson a nép javára. 8 évről beszélünk, nem 1, 2-ről. Sajnos már a választásoknál sokan kénytelenek voltak utcára vonulni a szar rendszer miatt és véleményüket kinyilvánítani, de senki se hallgatta meg őket, úgy volt mindenki az egésszel a Fidesz nyert, így jártunk, jó ez nekik. A tüntetők eltűntek az utcákról hamar. Legtöbben bíztak a szebb Magyarország helyzetben és észbekapásban a kormány részéről, de ez nem történt meg.

2018-at írunk. Ebben az évben eljutottunk arra a szintre, hogy meghirdették a családok évét és sok más hazugsággal áltatták tovább az embereket. Érdekes mód semmi javulást nem lehet látni az országban csak azt, hogy a fiatalok menekülnek külföldre, tehetősek szedik a pénzt, hajléktalanokat megölik segítés helyett, a dolgozók rabszolgákká válnak, kötelezik a családokat 3 gyerekre, hogy ház legyen a fejük felett. Minimálbér elmarad a béka feneke alatt. Vidék, kórházak, közintézmények pusztulnak, de stadionokkal megtelik az ország. Egyszóval: romlás. Pusztul az egész magyar nép... Akik ezt észrevették kiálltak ez ellen a napokban, eleinte békésen, később harcias módszerekkel. Sajnos nem hallgat meg a kormány, semmibe veszi azokat, akik "valakikké" tették őket. Elfelejtették honnan jöttek, miből küzdötték fel a vagyonukat, nevüket.

A média hazudik, mert lefizetik őket, az embereket két csoportra szedték szét. Fideszesek és ellenzékiek, akiket porba aláznak, Sorosoznak, bérenceznek. Vérlázító dolgokat művelnek velük szemben. Több eset van rendőrökkel is, akik nekik dolgoznak túlórákban ingyen... Ember, ember ellen harcol újra, mint régen, mert a mostani kormány nem képes meghátrálni, gesztusokat tenni az embereiért, akikért felel.

Nem vagyok jós, de vegyétek már észre, hogy ebből nagy baj lesz, sok felesleges áldozat és kár, ami megelőzhető lenne. Nem egymást kéne bántani ráadásul (ártatlan politizáló embereket, akik szenvedői az eseményeknek), hanem azokat kéne büntetni, akik ezt teszik a saját népükkel. Íme egy film, ami nagyon jól mutatja, hogy mi vár ránk, ha újrajátszunk helyzeteket, mert habár ez nem világháború, de ilyen áldozatokkal fog járni...

A film címe: a könyvtolvaj.

Következő bejegyzésben leírom, mit gondolok a filmről és miben kapcsolódik az írásomhoz!

UI: Az írásom ellenére nekem semmi bajom a Fideszt szerető emberekkel, hisz emberek, hisznek valamiben, szeretnek valamit, de! Vegyétek észre, hogy nektek se jó az, ami itt van és nem menekülni kell majd, hanem harcolni a szép, biztos országunkért! Ha bárkit zavar az én véleményem zavarjon, de én így látom a helyzetet és nyugodtan, békésen, szeretetben, szép országban szeretnék élni, ahol van jövőm! :)

Felmerem vállalni a véleményem és az arcom ehhez az egészhez, nem no name-ként írok bejegyzéseket a Facebook élő adásokra. Remélem minden jól alakul a továbbiakban, bár kevés az esély. Mindenesetre én az emberekért vagyok és nem politikai nézetei alapján ítélem meg a másikat. Ajánlom ezt a nézetet...

0 Megjegyzések