Life Update 12.12.

 Life Update



Szégyellem magam, de sajnos alig lett volna írni időm mostanság. A nézettség megmaradt vagy nőtt, amiért nagyon hálás vagyok, pont ezért ég az arcom, hogy semmi frisset nem láthattatok tőlem. Blogmas nálam elmaradt eddig, pedig minden évben a kedvenc időszakom volt. Naponta posztok, készülődés és minden jó. Az igazság az, hogy most még a szobám sincs egyelőre nagyon feldíszítve, pedig mindjárt 24.-e van. Szomorúnak nem tartom, mert folyamat izgalmas az életem csak hiányzik. Jó lenne kicsit fellélegezni, de ez most nem az az időszak. Ha eleget hajtunk talán jövőre már több minden belefér vagy még több munka lesz, kitudja. A life update szokásosan naplóként felvázolja az életemet és megtudhatjátok mik történtek az elmúlt időkben. Nem húzom tovább a bevezetést kezdem a mesélést...

Covid eddig elkerült szerencsésen, de sokkal jobban odafigyelünk mindenre. A maszk használata kiakaszt az utcán, de észrevehető sokan nem viselik, így marad a távtartás. Boltokban tömegek. Jön karácsony, ezért őrültek módjára járják a boltokat sokan, szóval nesze neked Covid. Napról-napra halljuk ez is beteg, az is beteg lett. Nem igazán érdekel senkit szerintem, legalábbis ezt látom. Időkorlát meg egy nagy vicc, mint a kijárási korlátozás is. Szilveszterből se lesz semmi, de karácsonykor mehetünk fertőződni nyugodtan. Direkt ezzel kezdtem, mert elég aktuális. Értelmetlen dolgok vannak manapság a világban, ha akarnák nem lenne ennyi beteg ember, de miért is akarnák ezt, nem? Érintettem ezt is, lépjünk tovább. 

Jó hír nálunk mindenkivel minden rendben. Én hangulatom is egész jó, bár néha kiingadozik pillanatokra. Párommal folyamatosan küzdünk, dolgozunk, de jól összecsiszolódtunk, boldogok vagyunk. Elmúlt időben érzem leginkább azt, hogy milyen jó vele, mennyire szeretem és hogy mennyit ad napról-napra a kapcsolatunk. Sok mindent tanítottunk egymásnak. Eleinte féltem a vállalkozás keresztbe is tehet nekünk, de pont az ellenkezője történt. Kevés (szinte soha) veszekedés és egységben az erő. Fú, de nyálas ilyet írni, de talán sose voltam ennyire boldog. Még ezt idiot pi..ák, fa.kak se ronthatják el, hiába szeretnék. Igen mindig jut a jóból... Minél boldogabb, sikeresebb valaki, annál többen akarnak keresztbe tenni ezt tudjuk. Szakmai ártalom.

A póló business fut. Mínuszos a kezdet, de látjuk, hogy milyen szépen nőnek a számok. Egyre többen rendelnek és elégedettek, ami miatt érezzük megéri a fáradságos meló éjbe nyúlóan. Olyan felemelő érzés tudni, hogy valakinek a fa alatt ez lesz a meglepetése és mosolyt csalunk az arcára. Persze még mindig sokan nem tudják létezünk, ez hiba. Próbáljuk hirdetni, megosztani másokkal mi is a piacon vagyunk, de sok a konkurencia cég és nem könnyű kitűnni/feltűnni. Szeretnénk felcsatlakozni a nagy nevekhez idővel. Mondjuk így, hogy átvertek minket nehéz lesz...

Írtam egyszer arról, hogy kamu rendelések miatt rendőrségen voltunk. Ez kezdetnél egy szép ügy volt, de megint sikerült belefutnunk valamibe. Felkerestünk egy marketinges céget (M.B.), akikkel leszerződtünk határozatlan időre novemberben. Elég lassan megcsinálták a hirdetésünket és eltették a pénzt. 1 hét után feltűnt alig reagálnak, nem foglalkoznak velünk, semmi se történik. Nagy nehezen elértük őket 5 nap után, hogy ez így nem lesz jó. Megnyugtattak ők dolgoznak az ügyünkön és haladunk előre, többet fordítanak ránk. Még egy hét eltelt a kamuzás óta és semmi. Választ se kaptunk. Írtunk, hogy felmondást szeretnénk és elszámolást. Pár nap múlva mondták rendben, de ők ledolgozzák az 1 hónapot, pénzt nem fogunk látni vissza. Szerződésben erről szó se volt, amit nem dolgoznak le, márpedig azt nem fogják, tudtommal az visszajár. Most ott tartunk eltűntek és nem válaszolnak, pedig felmondási idő vége fele vagyunk. Már felkerestem ügyvédet stb, magyarul megint mehet egy huza-vona valakivel. Miért ilyen undorítóak az emberek? Miért nem lehetett normálisan elintézni, letudni ezt? Annyira bosszant, mint az is, hogy alig van pénze az embernek és lehúzzák. Vicc. Ha lesz valami ezzel kapcsolatban még írok róla. Kíváncsian várom visszakapjuk-e a pénzt, ami minket illet. Ha nem, akkor ennyi erővel szabadon én is eltehetem bárki pénzét ugyebár a semmiért cserébe. Szomorú milyen világot élünk, annyiszor ábrándulok ki a világból.

Mondjuk semminek/senkinek se hagyom megtörjön. Látom az örömöket, amiket okozunk a pólóinkkal, pulcsijainkkal. Mi is örömmel készítjük őket, minden nap van szinte új grafika, ami szívből készül. Megéri csinálni és kitartani! Szeretjük ezt az egészet. Mi karácsonyt is ennek áldozzuk, de ez maga az évi ajándékunk. Karácsonyig próbálok még posztolni és összeszedettebben létezni, aztán meglátjuk sikerül-e.


0 Megjegyzések