Filmajánló

Filmajánló

Az évben se hoztam túl sok filmajánlót/sorozatajánlót, így pótlom ezt (január óta vannak jegyzetek elmaradva-lesz olyan, amit már mindenki 5x látott valószínű, de ha nem, akkor most megtudja nézni biztosan). Nem kevés filmről írok véleményt több részre bontva a bejegyzést és ajánlok nektek pár jó kikapcsolódáshoz alkalmas darabot. Időpazarló filmeket meg eltudjátok dönteni megnézitek-e végül vagy sem. Jó csemegézést!😁


1. Fuss (2020) - 10/10

Úgy tartják, hogy egy anya szeretete mindennél erősebb kötelék, de Chloe számára ez a legkevésbé sem megnyugtató. Sőt, éppen ez jelenti számára a legnagyobb fenyegetést. Van valami nem természetes, valami gonosz és baljóslatú Chloe és anyja, Diane kapcsolatában. Diane teljes elszigeteltségben nevelte lányát, születése óta teljes és szüntelen felügyelet alatt tartva őt, és vannak olyan titkok, amelyeket Chloe még csak most kezd el megérteni. A Keresés című thriller írói, producere és rendezője ezúttal is egy lebilincselően izgalmas és feszes produkcióval készültek. Amikor anya és lánya túl közel kerül egymáshoz, nincs más választás, menekülni kell!

Na igen ezt év elején néztem meg és sajnos már semmire se emlékszem, így pontozni nem tudtam, de a naplómba mellette mosolygós arc van, így nem volt rossz az biztos! Nézhető volt. 

Utólag csatolva a trailert tiszta Gypsy Rose történetszerű film és nagyon durván lelkileg mélyreható! Ha érdekelt az Ő története ezt nézd meg, mert hasonló és izgalmas, szomorú, de erőt adó.

Link: Link


2. Hotel Transylvania (2012-2022) maraton - 10/10

Most nem tenném be mindegyik résznek a bemutatóját külön, de szerintem be se kell mutatnom senkinek. Imádom az összes részt és a legújabbat maratont tartva néztem meg. Kihagyhatatlan!

Link: Link


3. Tolvajok társasága (2021) 10/7

Még a legnagyobb biztonsággal őrzött szövetségi börtön sem tudja visszatartani a szökéstől a hírhedt és elismert nemzetközi tolvajt, Richard Pace-t. Egy fergeteges autós üldözésben lerázza ugyan az FBI-t és a rendőröket, de aztán egy másik csapatban, a Tolvajok társaságában találja magát. A bandatagok színes egyéniségek, amolyan modern kori Robin Hoodként tekintenek magukra, és csak a jó cél érdekében vetik be csavaros trükkjeiket. A csapat meggyőzi Pace-t, hogy csatlakozzon hozzájuk az évszázad rablásában: egy terrorista csoportokat pénzelő üzletember aranykészletét készülnek ellopni..

Ez se lett maradandó film 100%-ra, de jó hír valami rémlik... Mégsem. Ajánlónak jó, de itt meg se jelöltem semmivel, így nagy kérdés milyen. Szép bejegyzés lesz ez, már látom... Időutazás!

Trailer segítséget nyújtott, de nem épp pozitív irányba véve a film pontozását. Engem nem vett le a lábamról, egyszer megnéztem.

Link: Link


4. Hipnózisban (2021) - 10/8

Egy fiatal nő önfejlesztés céljából elhatározza, hogy felkeres egy terapeutát. A hipnózisban töltött közös idő azonban váratlan fordulatot vesz.

Első amire rendesen emlékszek... Nem volt rossz, egyszer megnézni érdemes, mivel van benne fordulat, pszichológiai rész.

Link: Link


5. Gyűlölök és szeretek (2021) - 10/10

Lucy egy kiadó társigazgatójának asszisztenseként dolgozik, és próbál felfelé törni a ranglétrán. Ebben jócskán megnehezíti a dolgát a vele szemben ülő ambiciózus Joshua, akivel ki nem állhatják egymást, amit nem is rejtenek véka alá: különböző passzív-agresszív játékaikkal az őrületbe kergetik nem csak a másikat, de munkatársaikat is. Kettejük viszonya azonban akkor kezd el igazán komplikálódni, mikor a gyűlölet mellett a vonzalom is begyűrűzik a kapcsolatukba.

Ez megmaradt! Imádtam ezt a filmet csak azért.. Ha nem láttad még, akkor most nézd meg! Ne hagyd ki! Hihi..

Link: Link


6. Szörnyen boldog család 2 (2021) - 10/9

Kedvenc szörnycsaládunk visszatér! Hogy megszabaduljanak Mila Starr szörnyvadásztól, a Wishbone család még egyszer Frankeinstein teremtményévé, múmiává, vérfarkassá és vámpírrá változik. A család a nyakába veszi a nagyvilágot, hogy segítsen néhány régi baráton, és hogy persze újakat is találjon. A kaland végén persze mindenki számára világossá válik, hogy a szörnyen félelmetes külső érző belső takar, hogy senki sem tökéletes, na meg persze a "legszörnyűbb" emberek is megtalálhatják a boldogságot. Holger Tappe animációs filmje fergeteges szórakozást kínál az egész család számára, a produkció főbb szinkronszerepei kapcsán nem kisebb nevekkel, mint Emily Watson, Nick Frost, Jason Isaacs, Catherine Tate, Jessica Brown Findlay, Ethan Rouse és Emily Carey találkozhatunk.

Ez se okozott csalódást nekem. Habár ezt egyszer láttam, míg az első részt többször, ha láttad az első részt nem szabad kihagyni, de nem maradandó élményt nyújtott számomra az elsőhöz képest.

Link: Link


7. Félig lány, félig vámpír sorozat (2020) - 10/7

Egy párizsi tindédzernek szembe kell néznie azzal, hogy félig vámpír, félig ember, mindez pedig egyáltalán nem könnyíti meg a hétköznapokat. Nem csupán a környezete, de a családja is hatalmas nyomást gyakorol rá.

Hát, hm, hát... Aki szereti a vámpíros filmeket, sorikat, azoknak kötelező darab, mivel leköt, egyszer izgalmas is, de ez se maradandó... Végülis egyszer tetszett, többször nem nézném meg egyelőre úgy gondolom.

Link: Link


8. Tinder csaló (2022) - 10/10

Egy csaló a közismert és elterjedt társkereső appot használja arra, hogy nőket hálózzon be, és több millió dollárt kényszerítsen ki belőlük.

Jelentkezzen, ha valaki nem látta! Tuti nincs ilyen, szóval csak annyit erről, hogy nagyon jó és érdekes volt.

Link: Link


9. Encanto (2021) - 10/10

A Walt Disney Animation Studios új filmje, az ENCANTO egy különleges családról szól, a Madrigalokról, akik rejtve élnek Kolumbia hegységeiben. Mágikus otthonuk egy nyüzsgő városkában található, a csodákkal és bűbájjal teli Encantóban. Encanto varázsa a család minden gyermekét egyéni tehetséggel áldotta meg, az emberfeletti erőtől a gyógyítóerőig – minden gyermeket, kivéve egyet, Mirabelt. Ám mikor Mirabel felfedezi, hogy Encanto varázsát veszély fenyegeti, úgy érzi, hogy ő, az átlagos Madrigal lehet kivételes családjának egyetlen reménye.

Ki nem látta? Mindenki látta. Oké, zeneileg és minden téren 10/10! Imádom mai napig..

Link: Link


10. A lengyel spicli (2019) - 10/9

Az egykor elítélt hősünknek most beépített ügynökként kell dolgoznia. Újból bevonul a börtönbe, hogy megtudjon néhány dolgot a lefülelt maffiavezérről.

Smile van mellette... Tuti jó volt!

Link: Link

0 Megjegyzések