Feladatsor

 Feladatsor hétvégére


Ma hoztam nektek feladatokat, hogy legyen énidőtök, ne unatkozzon ezen a borús napon senki sem. 👊

Remélem minden kedves olvasóm örül mostanság ennyi bejegyzés születik. Ha van valami, amit szívesen olvasnál bármilyen témában írd meg nekem kommentben!💟

Lássuk is a feladatsort:

1. Legyen csend és béke. Milyen zajok zavarják a nyugalmadat meg? Ha befogod a füled milyen gondolataid támadnak? Vesd papírra.  Emellett állíts össze egy számodra megfelelő playlistet őszre, amit majd szívesen hallgatsz, mikor nyugalomra, feltöltődésre vágysz. Ha bulizósabb zenék jönnek be vagy metál az se baj, lehet benne olyan stílus is, lényeg tegyen boldoggá!😉

2. 30 napon át írj le valamit a napodból, ami jókedvet okozott neked! Pl. Ettem egy hatalmas gyrost, elmentem moziba, végre elmúlt a fejfájásom stb.

3. Mik azok, amiket időpocsékolásnak érzel és miért? Mit kéne tenned, ha fontos, ne legyen így, ha meg tényleg az, hogy szabadulj meg tőle...?

4. Mi az, mik azok, amiket most azonnal megtennél? Ne várj vele, tedd meg 1 héten belül, ami elérhető, ami kevésbé tegyél meg érte mindent 1 éven belül az legyen! Ne halogass, ne félj! Nem élsz örökké...

5. Minden negatív gondolatodnak, amit mostanság gondoltál magadról van egy pozitív ellenkezője! Írd fel őket és realizáld nem vagy szörnyű csak rosszul láttad eddig magad!

6. Készíts bakancslistát 5 évre előremenően, akár havi bontásba. Pl. Okt.-Kimegyek egy erdőbe leveleket szedni. Tedd is meg, amit felírsz!

7. Mitől érzed magad elégedettnek?

8. Ha már jön Halloween... Milyen démonok lakoznak benned, amiket átformálnál magadban?

9. Készíts manifesztációdhoz egy listát azokról, amiket korlátnak vélsz és gátolják a céljaid elérését. Írd fel melléjük hogyan kerülheted el ezeket.

10. Írj fel pár szót, mondatot, amik nagy hatással vannak rád és érzed a jövődre biztos segédkezet nyújtanak majd számodra!


Mára ezeket szántam neked, remélem jól szórakozol/tanulsz/fejlődsz ezekkel.

Legyen csodaszép hétvégéd!💖

0 Megjegyzések