Szenvedés

 Szenvedés


Szenvedés nélküli élet nem létezik. A fájdalom érzése mindenkit érint. A legfontosabb a szenvedésnél nem az, hogy kiiktassuk, mert az lehetetlen, hanem meg kell tanulni jól viszonyulni hozzá.

A szenvedést jól kezelni nehéz, de legyen a szemed előtt mit akarsz, miként érnéd el, bízz magadban menni fog! Legyen célod és könnyebben átvészeled a nehéz időket. Kevésbé leszel elveszett... Ne a panaszkodásba, önsajnálatba menekülj!

A szenvedés lehet sorscsapás vagy lehetőség egy új útra. Tőled függ mit választasz! A döntés szabadság.

A szenvedés segít, fejleszt és elindít egy boldog élet irányába, ha tudatosan kezeled.

A fájdalmaid ne nyomd el. Akkor tudsz megbékélni, elengedni, ha időt adsz magadnak megélésére, feldolgozására.

Minden rosszban van valami jó és minden okkal történik!

A szenvedés ezek alapján választás kérdése. A fájdalom kivédhetetlen, a hosszas szenvedés választott. Tőled függ testi fájdalomnál is, hogy miként reagálsz rá. A gondolkodásod sokat ronthat vagy javíthat az állapotodon, amint a környezeted is.

A szenvedés egyensúlyvesztettség az életedben. Ördögi körök halmaza jellemzi. Mértéként pedig te szabályozod. A probléma gyökerét kell feltárnod elsőként!

Saját érzések, gondolatok értsd: Miért ver engem az élet?; Sosem leszek jobban...; Nem bírom én ezt tovább... Előjön a pánik, szorongás, önutálat, kétségek, harag, félelem, depi. Kilátástalan a jövő. Ez miatt a jó dolgokat is teljesen megöljük az életünkben. A gondolataink tönkre tesznek minket, negatív eseményeket vonzunk be, kreálunk.

Van e kiút? Van! Ha akarod és teszel érte!

Meg kell szakítanod ezt a negatív folyamatot. Tudatossá kell válj a fájdalommal szemben. Szerezd vissza a kontrollt és egyensúlyt. Önfejlesztés, hogy éppen olvasol egy jó kezdet... Vizsgáld meg milyen fájdalom bújik meg a szenvedésed mögött.

A szenvedésed lehet kialakult, felvett idők folyamán, de régről, otthonról hozott minta is. A gyermekkori tapasztalataid jelenbe vezetett lenyomata. Hallottál ilyet gyerekként: Nem bírom ezt, szenvedés az élet, utálok mindent és effélék? Ha igen transzgenerációs szenvedéstörténeted van, amit orvosolni kell. Azonnal le kell dobnod ezeket a cipelt terheket, mert tönkretesz más negatív útja...! A saját utad válaszd ne másét!

Ezen információk alapján tudom képes vagy pontot tenni a mondat végére

Ne félj, kételkedj! Hiszek benned, menni fog! Most utoljára öleld magadhoz a szenvedést, aztán lökd olyan messze amennyire csak tudod, engedd el, legyél szabad!


0 Megjegyzések