Lélektársak fajtái

 Lélektársak fajtái

Már egyszer még jó régen írtam egy posztot a lélektársak fogalmáról, jellemzőiről. Ezt a bejegyzést itt találhatjátok meg: Lélektársak. Most a 12 típust hoztam el érdekességnek.

1. Lélekcsalád és ismerősök, csoportok

Lélekcsaládod tagjai lehetnek közeli és távoli rokonok, olyan személyek, akiknél azt érzed ő lehetne akár az anyukám, testvérem. Vannak jelei, amik miatt biztosan tudhatod összetartoztatok már. Lélekcsoport egy közösségbeli tartozást jelent, ahol érzed oda tartozol közéjük pl. vallás.

2. Lélekkeresztezők

Ő az a személy, aki besétál az életedbe, de nem marad meg sokáig ismerősnek, hanem rövid időn belül továbbáll. Ez az idő lehet nagyon izgalmas, szenvedélyes is, de mégse tartoztok sokáig össze. Csak tapasztalatgyűjtésre szolgál.

3. Lelkibarátság

Biztos neked is van egy olyan barátod, akiről ezt gondolod. Lehet gyerekkori vagy akár később lépett be az életedbe. Ő egy kísérő számodra, fejleszti a személyiséged, támogat bizonyos ideig. 

4. Lélektanító

Csodaként jelenik meg az életedben, meggyógyítja a sebeket, kihúz a bajból, segédkezet nyújt. Míg azt érzi szükséged van rá tanít, aztán továbbáll másnak segíteni.

5. Rokonlelkek

Szoros köteléket érzel az adott személlyel. Nagyon hasonlóak vagytok, nézeteitek egyformák, hasonló élményeket tapasztaltatok, aktuálisan azt élitek meg, mint a másik. Szerintem nem kell hosszabban kifejtenem. Bárki lehet rokonlélek.

6. Múltbeli lélektárs

Két lélek közös múltja találkozik, ilyenkor megmagyarázhatatlanul vonzódni kezdenek egymáshoz, mint két mágnes. Tudod van dolgod a másikkal. Érzed ismered őt régóta. Nem csak szerelmi téren igaz. Negatív érzet is lehetséges.

7. Lélekpartner

Vannak olyan személyek, akikkel biztosan tudtad már születés előtt, hogy találkozni fogsz, társak lesztek az életben. Azért vagytok egymásnak, hogy támogatást nyújtsatok oda-vissza.

8. Lélekszerződés

Megállapodás bizonyos dolgok véghez vitelére lelkek közt. Formálhatóak az élet előre haladttával. Kitartást ad.

9. Lélekkötés

Érzed a másik okkal van az életedben, rá mindig van időd, erős érzelmeket éltek meg közösen, kitartotok egymás mellett, amíg érzitek kell a másik felé. Valaki tartozik valakinek, ezért van köztetek a kötés.

10. Karmikus lélektárs

Karmát készítünk folyamatosan. Karmikus hatások változást idéznek az életünkbe. Fejlődés részét képezi.

11. Romantikus lélektárs

A szerelmi párok tükröt tartanak egymás felé, segítik egymást, támogatják, harmonikus kapcsolatban élnek. Több ilyen van az életben akár.

12. Ikerláng a legfőbb, legerősebb!

Megmagyarázhatatlan erővel képesek szeretni, támogatni, gyógyítani, fejleszteni egymást. Kapcsolatuk elsöprő, de harmonikus. Legjobb verziót hozzák ki egymásból. Erősebb a romantikusnál jóval. Ebből csak egy van az életben, a lelkünk másik fele. Életre szóló kapcsolatot jelentetek egymásnak.

Lehetséges valakit több helyre is be tudsz tenni az nem baj! :)

0 Megjegyzések