Manifesztáció #1

Manifesztáció


1. rész

Hanganyag: Link

Manifesztálni annyit tesz, hogy valamit megtörténté tenni. Manifesztálás az a képesség, hogy megtudjuk teremteni azt, amit szeretnénk. Olyan életet alakítunk magunknak, amire vágyunk! Bármit magunkhoz vonzhatunk, alakíthatjuk részben a sorsunkat. Saját életed írója lehetsz, nem csak sodródsz az árral. Manifesztáció egy varázslat, a te varázslatod!

1. lépés
Határozottság, határozott elképzelések


Ez a legfontosabb. Elsőként lásd tisztán az elképzelésed, tudd mit akarsz. Ezután vizualizáld! Az elmédben, ha létrehozol egy élményt, az agy úgy reagál, mintha valóban megtörténne. Minél több a részlet, minél valóságosabb az élmény, annál erőteljesebben működik. Álmaid tervezésénél mindig legyél a lehető legrészletesebb! Pl. álmaid párját vizualizálod, akkor határozd meg őt külsőleg és belsőleg, merre éljen, mivel foglalkozzon stb. Menj bele bátran a részletekbe.

Ezenfelül nem elég a vizualizáció, hanem érezned is kell, hogy eléred ezt a vágyat. Azt vonzod be, amit érzel. Pl. érintsd meg őt, szeresd, érezd, hogy csakis téged akar, szerelmes beléd stb.

Lehet még nem körvonalazolódott meg benned rendesen ez a vágy. Nem tudod merre indulj, mihez kezdj. Sokan ilyenkor ismerik meg a manifesztációt, mint fogalom és kezdenek érdeklődni utána. Megértem, ha elveszettnek érzed magad, bizonytalannak... Én is így voltam mielőtt elkezdtem ezt! Ekkor tanultam meg mennyire fontos ne a negatív eszmék irányítsák az életem, hanem a pozitívak és legyek nyitottabb a varázslatra. Ha ezt érzed, amit én régebben, akkor először kezd ezzel a lépéssel: képzeld el, hogy jól érzed magad és egészséges vagy, boldog vagy, minden rendben az életedben! Képzeld el miként szeretnéd érezni magad és éld át! Egy érzés könnyen manifesztálható!

Ha ez sikerült jöhet a személyiséged fejlesztése. Ki szeretnél lenni? Képzeld el a jövőbeli önmagad. Elsőként a közeljövőre fókuszálj, aztán menj bátran előre az időben. Keresd meg a változtatni való dolgokat az életedben, vizualizáld magad/érezd a változást és tégy lépéseket. Pl. Hogyan kezeled majd a stresszt, milyen munkád lesz és a többi jövőbeli esemény, ami alakít téged.

Mikor elszeretnék merülni a jövőbeli énem vizualizációjában, akkor előveszem a meditációt. Meditációról később írok bővebben...

Jövőbeli énhez még kiemelném az álomtábla készítést:

Interneten rengeteg inspirációt találsz. Lépésenként készítsd el. 1. Relax zenét nyomj be és gyújts gyertyákat, hozd magad hangulatba. Érezd azt, hogy kényezteted a lelked. Hely kész rá jöhet a 2. Válassz hozzá eszközöket. Vegyél elő egy nagy lapot/kartont és nyomtass/rajzolj/fess képeket, amik inspirálnak. Ezek azok, amiket bevonzanál. Írj fel pár motivációs mondatot is. 3. Felülre mehet a határidő, míg bemanifesztálnád őket. 4. Mindent érezz át és jól gondold meg tényleg ezekre vágysz-e! Ha nem vagy valamibe biztos, akkor hagyd még ki. 5. Érdemes kategóriánként feltenni/ragasztani őket pl. szerelem, karrier, hobbi, otthon. 6. Egészítsd ki a képeket pontos szöveges leírásokkal, ha szükségesnek érzed jobban kidolgozni a képet, személyesebbé tenni. 7. Ha kész, akkor tedd fel a falra, ahol mindig ránézhetsz és többször vizualizálhatod őket. Határidő végén pedig jöhet az új! - A táblát változtathatod, ahogy fejlődsz, bármilyenné, ami a te vágyaid tükrözi. A bemanifesztált képeket, pedig beteheted egy sikerült mappába, kiegészítő szöveggel, dátummal.

Mielőtt rohannál elkezdeni manifesztálni, fontos, hogy felejtsd el azt, aki ebben a pillanatban vagy és nyisd meg magad az új éned felé! Ha a régi dolgokhoz ragaszkodsz, akkor nem lesz esélyed az újra! Tanuld meg elengedni a negatív dolgaid, személyeket, s mindent, ami rombol.


Amint elindulsz a manifesztációs utadon, szánj időt annak átgondolására, hogy mit szeretnél az univerzumtól, miért vágysz rá, milyen lesz, ha eléred.


Második lépés következő manifest posztban.

0 Megjegyzések