Manifesztáció #3

Manifesztáció
3. rész
Legyél összhangban magaddal!


Hanganyag: Itt

Figyelj a tetteidre és mutasd meg összhangban cselekszel a viselkedéseddel. Utad során proaktív és cselekvő kell legyél. Olyan energiát hordozz, amilyen lenni szeretnél. Lépj ki a kis komfortzónádból. Ezért manifesztáció ennek a neve és nem a vonzás törvényét végzed. A vonzás törvénye, amit gondolsz bevonzod, míg a manifesztációba nem csak vársz, hanem teszel a céljaidért. Manifesztáció nem passzív!

Hatékonyan akkor tudsz manifesztálni, ha tiszta jövőképpel rendelkezel. Cselekvés elemre mindig szükséged lesz. Nem elég vonzani és vizualizálni mindent. Nem véletlen sikeresebb a vonzásnál, mivel itt te magad is lépsz a vágyaid felé! Nemcsak várod megtörténjen.

A félelmeket már leírtam miként rontják az életed... Most megemlítem a halogatást, ami gátolhat a gyorsabb siker elérésében. Biztos volt már olyan eseted, amikor féltél valamitől, de mégis megpróbáltad. Emlékezz rá milyen büszke voltál, amikor ledőlt a fal és sikert értél el. Ez erősítette az önbizalmadat, boldog voltál, mások is akár elismertek. Na ez az, ami erősíti a manifesztációdat. Nem féltél, hanem cselekedtél!

Feladat megnézni, hogy milyen személyiséget szeretnél magadnak, ami önszerető, bevonzó. Írj fel pár dolgot! Pl.: Jól működő boldog, hosszú párkapcsolatban élek, életem szerelmével. Átvészelem vele a rossz napokat is. Ezeket teszi a jövőbeli éned, ezt fogja megélni.

Fontos még az elkötelezettség, kifogások elhagyása. Pl. Fogyni tervezek. Nem fogok rendelgetni, minden hülyeséget felenni, hanem diétázok és heti többször edzek, kivizsgáltatom az egészségemet. Szakembert keresek akár.

Sose mond azt nem fog menni, ha kis kudarc esik eléd sem! Mond azt, hogy ez egy kis visszaesés, a pozitív előrelépés előtere, hogy megtanuljam értékelni a sikereimet majd. Igenis menni fog!

A komfort zóna elhagyása, meg maga a változás, hogy másként cselekszel, mint eddig, másképpen gondolkodsz. Készen kell állnod! Ez egy új, izgalmas út lesz neked.

A manifesztációs utad során sok hirtelen ötlet, inspiráció meg fog jelenni, amit ne hagyj figyelmen kívül. Okkal jönnek majd!

Lesznek nehéz, kellemetlen helyzetek, elutasítások, de ezeket a helyükön kell kezelned. Minden érted dolgozik tudd, mint te is magadért és a legjobbat szánja neked!

Minden nap egy apró lépés elég a vágyaid felé ezt ne feledd! Sikered titka a napi rutin apró változásaiba rejlik.

Kapcsolódj ahhoz, aki vagy, aki lennél és amire vágysz. Olyan leszel, mint egy mágnes, így teljes lesz a manifesztációd! Az univerzum reagálni fog.

0 Megjegyzések